Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014

 

Rezultati në lëndën Dialektologji

 

 

Kanë kaluar testin:

Emir dhe mbiemri                        Pikët                                                Nota

1.      Besiana Ajeti

75 pikë

7

2.      Laureta Shehu

65

7

3.      Mirandë Zeneli

58

7 (?)

4.      Nerimane Pllana

56

7 (?)

5.      Albulena Curri

55

6 (7)

6.      Magbule Elshani

50

6

7.      Majlinda Behluli

43

6

8.      Qëndresa Qeriqi

43

6

9.      Violet Berisha

41

6

10.  Albana Shala

41

6

11.  Valmire Rama

40

6

12.  Fitore Paçarizi

40

6

13.  Pa emër

40

6

 

Kanë rënë nga testi:

Emir dhe mbiemri                        Pikët                                                Nota

1.      Kosovare Nuza

0 pikë

5

2.      Ardiana Gashi

0 pikë

5

3.      Mimosa Krasniqi

0 pikë

5

4.      Liridona daka

0 pikë

5

5.      Lavdie Rrusta

0 pikë

5

6.      Ibadete Muja

0 pikë

5

7.      Xhevrie Fazliu

0 pikë

5

8.      Fatmire Omuri

0 pikë

5

9.      Çlirimtare Mushinca

0 pikë

5

10.  Valentina Thaqi

0 pikë

5

11.  Mimoza Mehmetaj

1 pikë

5

12.  Arigonë Avdullahu

5 pikë

5

13.  Zeqije Morina

5 pikë

5

14.  Blerta Demaku

5 pikë

5

15.  Kreshnik Shaljani

7 pikë

5

16.  Merita Sokoli

8 pikë

5

17.  Doruntinë Rrustolli

10 pikë

5

18.  Arbresha Krelani

10 pikë

5

19.  Sevdije Maloku

10 pikë

5

20.  Fadile Istrefi

10 pikë

5

21.  Sami Hoti

12 pikë

5

22.  Blerta Ukiqi

12 pikë

5

23.  Jalldyze Bytyçi

15 pikë

5

24.  ëAzemine Dervishi

15 pikë

5

25.  Shyhrete Ilazi

16 pikë

5

26.  Suzanë Hasani

17 pikë

5

27.  Tefik Osmanaj

18 pikë

5

28.  Leunorë Krasniqi

18 pikë

5

29.  Arbërije Mehmedi

19 pikë

5

30.  Fetije Gashi

20 pikë

5

31.  Pajtim Hasani

20 pikë

5

32.  Valon Zejnullahu

20 pikë

5

33.  Genc Dedinca

23 pikë

5

34.  Yllka Thaçi

20 pikë

5

35.  Leunora Gjinovci

23 pikë

5

36.  Mirlinda Krasniqi

24 pikë

5

37.  Arbnore Morina

26 pikë

5

38.  Luljetë Zeneli

28 pikë

5

39.  Taulanta koshtunjeva

30 pikë

5

40.  Adelinë Kafexholli

30 pikë

5

41.  Kosovare Hashani

31 pikë

5

42.  Naile Ejupi

34 pikë

5

43.  Driton Morina

35 pikë

5

 

Prishtinë; më 25. 04. 2014

 

Vërejtje: Notimi dhe konsultimet mbahen ditën e martë ( 29.04.2014), ora 10.

 
   
Today, there have been 1 visitors (28 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free