Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II

UNIVERSITETI I PRISHTINËS

FAKULTETI I FILOLOGJISË

 

 

 

REZULTATI I TESTIT TË SHTATORIT NGA LËNDA: GJUHË SHQIPE I

 

 

 

1.      Lum Pruthi                                                  8

2.      Behxhet Govori                                           7

3.      Migjen Shalaj                                              6

4.      Arta Avdullahu                                            6

5.      Bahri Zhegrova                                           6

6.      Liridon Bujupaj                                           6

7.      Blerina Çollakaj                                          6

8.      Lirie Sopjani                                                6

 

 

Profesori: Dr. Haki Hysenaj

 

P. s. Notimi dhe konsultimet do të mbahen më 22 shtator 2010, ora 11.00, salla 108.

  

 

UNIVERSITETI I PRISHTINËS

FAKULTETI I FILOLOGJISË

 

  

REZULTATI I TESTIT TË SHTATORIT NGA LËNDA: GJUHË SHQIPE II

 

1.      Qëndresa Ramabaj                                  9

2.      Sevime Bushi                                          9

3.      Antigona Kabashi                                   9

4.      Besarta Gurazi                                        9

5.      Leonora Hyseni                                       8

6.      Drilon Lloshi                                           8

7.      Anila Gashi                                              7

8.      Gentiana Berisha                                      7

9.      Besa Shaqiri                                              7

10.  Mybera Ademi                                         7

11. Blerina Vehbiu                                          7

12. Lindita Islami                                            6

13. Valbona Mehmeti                                      6

14. Donjetë Jashari                                          6

15. Medlina Zabeli                                          6  

16. Arbërie Hoxha                                          6

17. Qëndresa Ferati                                         6

18. Anita Zukaj                                               6

19. Artan Makshana                                        6

20. Genti Bytyqi                                              6

21. Meisere Osmani                                         6

22. Vjollca Hasaj                                             6

23. Merita Zeqiri                                              6

24. Samire Mehmeti                                         6

25. Blerta Selimi                                               6

26. Egzona Ademi                                            6

27. Vildone Olluri                                             6

28. Drdan Selimi                                               6

29. Shqipe Hysenaj                                           6

 

 

 

Profesori: Dr. Haki Hysenaj

 

P. s. Notimi dhe konsultimet do të mbahen më 22 shtator 2010, ora 11.00, salla 108.

 

 
   
Today, there have been 1 visitors (5 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free