Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015

 

Rezultati në lëndën Dialektologji

Afati janar-shkurt 2015

 

E kanë kaluar testin:

 

Emri dhe mbiemri                         Pikët                                              Nota

1.      Arbër Gruda

42

10

2.      Medina Mehmeti

39+1

9

3.      Lumturije Murseli

39+1

9

4.      Donjeta Rexhaj

38

8 (Mundësi konsulimi)

5.      Endri Lenjani

38

8 (Mundësi konsulimi)

6.      Liridon Shehu

35

8

7.      Rafet Kajtazi

34

8

8.      Liridona Morina

34

8

9.      Mërgime Gashi

32

8

10.  Qëndrim Morina

32

8

11.  Ajshe Xhemajli

30

7

12.  Zgjim Sherifi

28

6 (Mundësi konsulimi)

13.  Have Mataj

28

6 (Mundësi konsulimi)

14.  Valon Zejnullahu

27

6

15.  Bedri Bytyqi

27

6

16.  Besianë Iseni

26

6

17.  Florentina Rrustemi

25

6

18.  Editë Shyti

23

K (Konsultime)

19.  Arbnesha Krelani

23

K (Konsultime)

20.  Shukrie Ukiqi

22

K (Konsultime)

21.  Adelina Bajrami

22

K (Konsultime)

22.  Dafinë Rukofci

22

K (Konsultime)

23.  Rasim Gashi

21

K (Konsultime)

 

Nuk e kanë kaluar testin:

1.      Hajrie Gashi

0

5

2.      Suade Bugari

0

5

3.      Qëndresa Dula

0

5

4.      Alberta Morina

0

5

5.      Fidan Ramsha

2

5

6.      Pa emër

3

5

7.      Ibadete Muja

3

5

8.      Xhejlane Kaçiu

4

5

9.      Lumturije Fetahi

4

5

10.  Nafije Rrustemi

6

5

11.  Xhevrie Fazliu

6

5

12.  Veprim Osmanaj

6

5

13.  Driton Morina

7

5

14.  Fabiona Hoti

7

5

15.  Sevdije Maloku

7

5

16.  Burbuqe Fazliu

8

5

17.  Razë Avdyli

10

5

18.  Lirie Kastrati

10

5

19.  Leunorë Krasniqi

11

5

20.  Samire Kalaja

12

5

21.  Doruntinë Rrustolli

12

5

22.  Arbona Syla

12

5

23.  Arbnor Maliqi

13

5

24.  Hanife Kastrati

13

5

25.  Marigona Ramaj

14

5

26.  Mimozë Krasniqi

14

5

27.  Ardita Mustafa

14

5

28.  Adisa Zllonoga

15

5

29.  Besnik Murtezaj

15

5

30.  Arbenita Mazreku

16

5

31.  Mimoza Mehmetaj

16

5

32.  Merita Sokoli

17

5

33.  Skënder Murati

17

5

34.  Pranvera Nebiu

18

5

 

 

Prishtinë, 11 shkurt 2015                                                                   Profesori i lëndës:

                                                                                                            Haki Hysenaj

 

Vërejtje: Notimi dhe konsultimet fillojnë në ora 12:00. Të njëjtën ditë përfundon provimi.

 
   
Today, there have been 1 visitors (25 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free