Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati i testit provues: Gjuhë II

Lista e studentëve që kanë kaluar testin provues në lëndën: Gjuhë shqipe II

 

 

 1. Albana Salihu

 2. Fatmir Murseli

 3. Valmir Krasniqi

 4. Mirjeta Gashi

 5. Ekrem Brahimi

 6. Krenare Aliu

 7. Enis Kasumi

 8. Besart Dervishaj

 9. Teuta Ademi

 10. Klatrina Lumi

 11. Njomëza Dobruna

 12. Qëndresa Cakaj

 13. Adelina Cakaj

 14. Behar Emërllahu

 15. Shqiponjë Hashani

 16. Egzon Qorraj

 17. Adelina Ibriqi

 18. Bledar Gashi

 19. Antigona Krasniqi

 20. Dea Hysa

 21. Qëndresa Kastrati

 22. Rrezarta Luma

 23. Edona Bërdynaj

 24. Bahtije Zeneli

 25. Flaka Kçiku

 26. Donita Gashi

 27. Arbënita Kadriu

 28. Adelina Veseli

 29. Dilek Tullumqe

 30. Dafina Gashi

 31. Qëndresë Sadiku

 32. Dafina Sadiku

 33. Luljeta Sahiti

 34. Arbresha Rexhepi

 35. Samire Kasumi

 36. Aida Plakolli

 37. Liri Shabani

 38. Deklaron Hoxha

 39. Fjolla Abrashi

 40. Naser Samadraxha

 41. Shqiponjë Berisha

 42. Kushtrim Buliqi

 43. Liridon Shabani

Këta studentë kanë fituar nga 10 pikë për ngritje note në afatin e qershorit 2011.

 

Vërejtje: Në testet provuese gabimet drejtshkrimore tejet të shumta. Në provimin e rregullt, më 7 qershor, gabimet drejtshkrimore do të ndikojnë dukshëm në vlerësim.

 

Gabimet më të shumta janë në përdorimin e ë-së dhe në përdorimin e shkronjës së madhe.

 

 

 

 

 

 
   
Today, there have been 1 visitors (12 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free