Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012

Prill, 2012

 

 

 

Lista e studentëve që e kanë kaluar provimin: Gjuhë shqipe I

 

 

 

 

 1. Teuta Bajrami                             6 (43 pikë)
 2. Frashër Bekaj                              6 (45 pikë)
 3. Vjendita Dobraj                          6 (50 pikë)
 4. Dafina Karaxha                          6 (50 pikë)
 5. Blerina Gashi                             7 (55 pikë)
 6. Blerim Islami                             7 (55 pikë)
 7. Besart Rrecaj                             7 (55 pikë)
 8. Albert Ramadani                       7 (55 pikë)
 9. Përparim Bllaca                         7 (55 pikë)
 10. Flora Meqani                              8 (63 pikë)
 11. Shqipe Rushiti                            8 (63 pikë)
 12. Kastriot Morina                          6 (43 pikë)
 13. Kushtrim Kameri                       6 (50 pikë)
 14. Flamur Syla                               7 (55 pikë)
 15. Fatbardha Ismaili                       8 (61pikë)
 16. Elsa Peci                                     8 (63 pikë)
 17. Ilir Dreshaj                                 8 (64 pikë)
 18. Florena Sejdiu                            8 (69 pikë)
 19. Florentina Kelmendi                  8 (70 pikë)
 20. Florida Hasaj                             9 (78 pikë)
 21. Aurora Hetaj                              6 (54 pikë)
 22. Tahire Qeriqi                             7  (59 pikë)

 

 

P.s. Notimi dhe konsultimet bëhen të hënën, ora 13.00. Pas kësaj dite provimi është i përfunduar dhe notat nuk ruhen për afate të tjera.

                                                                                                Profesori: Haki Hysenaj

 
   
Today, there have been 2 visitors (33 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free