Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014

UNIVERSITETI I PRISHTINËS “HASAN PRISHTINA”

FAKULTETI I FILOLOGJISË

DEGA E GJUHËS SQHIPE

 

Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar

Afati janar-shkurt 2014

Kaluan provimin

Emri dhe mbiemri                          Pikët                                  Nota

1.      Fidan Ramsha

80

9

2.      Arjetë Segaqa

75

8

3.      Arbër Gruda

65

7

4.      Isuf Bajraktari

55

6

5.      Arbana Syla

55

6

6.      Have Mataj

Seminar dhe angazhime

7

7.      Lumturie Murseli

Seminar dhe angazhime

7

8.      Endri Lenjani

Seminar dhe angazhime

7

9.      Pranvera Nebiu

Seminar dhe angazhime

7

10.  Albiona Haxhiu

Seminar dhe angazhime

7

11.  Besnik Murtezaj

Seminar dhe angazhime

7

 

U ruhen notat per fatin e prillit:

12.  Majlinda Hoti

Seminar dhe angazhime

7

13.  Arbëresha Buça

Seminar dhe angazhime

7

14.  Imrie Baliu

Seminar dhe angazhime

7

15.  Linda Avdiu

Seminar dhe angazhime

7

16.  Shiqirie Halitaj

Seminar dhe angazhime

7

17.  Fidan Mustafa

Seminar dhe angazhime

7

18.  Ardita Mustafa

Seminar dhe angazhime

7

 

Kanë rënë nga provimi

Emri dhe mbiemri                          Pikët                                  Nota

 

19.  Dardane Zeqiraj

40

5

20.  Isa Hysenaj

40

5

21.  Lirje Bislimi

25

5

22.  Vjosa Morina

25

5

23.  Vjenditë Musliu

25

5

24.  Teuta Osmani

20

5

25.  Pa emër

19

5

26.  Lavdie Preniqi

17

5

27.  Razë  Avdyli

12

5

28.  Vlorë Kastrati

10

5

29.  Rafet Kajtazi

5

5

30.  Gentian Mjeku

5

5

31.  Lirie Kastrati

0

5

32.  Arlind Dragusha

0

5

 

 

 

 

 

Më, 07.02.2013                                                            Profesori i lëndës:

                                                                                      Haki Hysenaj

 

Dita e konsultimeve: E hënë, ora 12.00.

 
   
Today, there have been 1 visitors (20 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free