Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuhë shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: GJUHË SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LËNDA: QYTETËRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuhë shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetërim shqiptar, 2011
  Gjuhë shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuhë II
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuhë shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuhë shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati në Gjuhë shqipe I për studentët e gjeneratave të mëhershme
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetërim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati në lëndën: Gjuhë shqipe II
  Rezultati Gjuhë shqipe I, prill 2012
  Gjuhë shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuhë shqipe I
  Rezultati në provimin: Gjuhë shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI NË PROVIMIN: Qytetërim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati në lëndën Gjuhë shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuhë shqipe I, prill 2013
  Lista e studentëve që kanë kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuhë shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati në lëndën Qyetetërim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikvë
  Syllabusi-Teori përkthimi
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN TEORI E PËRKTHIMIT
  REZULTATI NË TESTIN SEMESTRAL NË LËNDËN ETNOLINGUISTIKË
  REZULTATET E PROVIMIT GJUHË SHQIPE I PËR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati në provimin: Metodologji e mësimdhënies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati në lëndën Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Rezultati në Dialektologji (Gjeneratat e mëparshme) Afati janar-shkurt 2014

Rezultati në Dialektologji

(Gjeneratat e mëparshme)

Afati janar-shkurt 2014

 

Kanë kaluar:

Emri dhe mbiemri                        Pikët                                                Nota

1.      Arlinda Idrizi

78

8 (konsultime)

2.      Elmaze Mullabazi

43

6

3.      Besarta Drenica

41

6

4.      Shkurte Mustafa

40

6

 

Ftohen në konsultime:

1.      Arbërije Mehmeti

38

(konsultime)

2.      Besijana Ajeti

37

(konsultime)

 

Kanë rënë nga provimi:

 

1.      Albulena Curri

33

5

2.      Adelinë Kafexholli

33

5

3.      Taulenta Kashtanjeva

30

5

4.      Laureta Shehu

30

5

5.      Qëndresa Qeriqi

30

5

6.      Shkurta Bajrami

29

5

7.      Ardianë Ibishi

28

5

8.      Arbresha Krelani

25

5

9.      Kosovare Hashani

25

5

10.  Mirlinda Krasniqi

21

5

11.  Yllka Thaqi

18

5

12.  Magbule Shabani

16

5

13.  Jalldyze Bytyçi

13

5

14.  Shqipe Azizi

13

5

15.  Blerta Ukiqi

10

5

16.  Dritan Morina

8

5

17.  Xhevahire Spahiu

Anulim testi

 

18.  Çlirimtare Mushinca

Anulim testi

 

19.  Nerimane Pllana

5

5

20.  Azemine Dervishaj

4

5

21.  Ardiana Gashi

3

5

22.  Blerta Demaku

3

5

23.  Merita Sokoli

3

5

24.  Sami Hoti

1

5

25.  Fitore Paçarizi

0

5

26.  Sevdije Maloku

0

5

27.  Fadile Istrefi

0

5

28.  Leunorë Krasniqi

0

5

29.  Valentina Thaqi

0

5

30.  Leonora Gjinovci

0

5

31.  Anita Maliqi

0

5

32.  Afërdita Haxha

0

5

 

P.s. Kriteri: Minimumi për ta kaluar provimin 40 pikë.

                    Për konsultime 35-40 pikë.

Konsultimet dhe notimi të enjten në ora 10. Pas kësaj dite nuk do të ketë konsultime për këtë afat.

Prishtinë, 12. 02. 2014                                                                  Profesori i lëndës:

                                                                                                        Haki Hysenaj

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rezultati në Dialektologji

Gjenerata 2013-2014

Afati janar-shkurt 2014

 

Kaluan provimin:

Emri dhe mbiemri                        Pikët                                            Nota

1.      Adelajda Baftiu

99

10

2.      Qëndresa Jakupi

95

10

3.      Afrore Mexhuani

86

9

4.      Drita Tërshani

83

9

5.      Donjeta Abdullahu

80

8

6.      Rinor Matoshi

73

8

7.      Yllka Ymeri

61

7

8.      Luljeta Zeneli

56

6

9.      Edona Hasani

51

6

10.  Fetije Gashi

51

6

11.  Blerim Jashari

51

6

 

Kanë rënë në provim:

 

Emri dhe mbiemri                        Pikët                                            Nota

1.      Pajtim Hasani

37

5

2.      Majlinda Beluli

31

5

3.      Violetë Berisha

31

5

4.      Miranda Zeneli

30

5

5.      Arbnora Morina

28

5

6.      Zeqije Morina

27

5

7.      Tefik Osmanaj

24

5

8.      Genc Dedinca

18

5

9.      Doruntinë Rrustolli

15

5

10.  Lejla Ademi

6

5

11.  Shyhrete Iljazi

5

5

12.  Adelina Bajrami

5

5

13.  Bedri Bytyqi

0

5

14.  Valon Zejnullahu

0

5

15.  Xhejlane Ademi

0

5

16.  Valmira Sylejmani

0

5

 

 

P.s. Kriteret e kalueshmërisë: 51-60 pikë=6

                                                   61-70 pikë=7

                                                   71-80 pikë=8

                                                   81-90 pikë=9

                                                   90-100 pikë=10

 

P.s. Konsultimet dhe notimi të enjten në ora 12. Pas kësaj dite nuk do të ketë konsultime për këtë afat.

 

                                                

                  Prishtinë, 12. 02. 2014                     Profesori i lëndës:

                                                                          Haki Hysenaj

 

 
   
Today, there have been 2 visitors (32 hits) on this page!
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free