Gjuha Shqipe I - II
 
  Home
  Informacione
  Rezultatet e provimeve: Afati i tetorit
  Rezultatet e provimeve
  Plan programi Gjuha Shqipe I
  Plan programi Gjuha Shqipe II
  Rezultati i shtatorit 2010 Gjuh shqipe I dhe II
  REZULTATI I TESTIT I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LNDA: GJUH SHQIPE I
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LNDA: GJUH SHQIPE II
  REZULTATI I AFATIT JANAR-SHKURT 2011, LNDA: QYTETRIM SHQIPTAR
  Rezlutatet e provimeve: Afati i prillit,Gjuh shqipe I, 2011
  Rezultatet e provimeve: Afati i prillit, Qytetrim shqiptar, 2011
  Gjuh shqipe II, afati i prillit 2011
  Rezultati i testit provues: Gjuh II
  Rezultati i provimit: Gjuh shqipe I, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit:Gjuh shqipe II, afati i qershorit 2011
  Rezultati i provimit: Qytetrim shqiptar, qershor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuh shqipe I, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuh shqipe II, afati i shtatorit 2011
  Rezultati i provimit: Gjuh shqipe I , tetor 2011
  Rezultati i provimit: Gjuh shqipe II , tetor 2011
  AFATI JANAR-SHKURT 2012, Rezultati n Gjuh shqipe I pr studentt e gjeneratave t mhershme
  Rezultati: Gjuh shqipe I, janar-shkurt, 2012, sipas grupeve
  Rezultati i provimit: Qytetrim shqiptar, shkurt 2012
  Rezultati n lndn: Gjuh shqipe II
  Rezultati Gjuh shqipe I, prill 2012
  Gjuh shqipe II, prill 2012
  Rezultati i provimit, Afati i qershorit 2012, Gjuh shqipe I
  Rezultati n provimin: Gjuh shqipe II, afati i qershorit
  REZULTATI N PROVIMIN: Qytetrim shqiptar, afati i qershorit
  Rezultati n lndn Gjuh shqipe II, afati i shtatorit 2012
  Rezultati: Gjuh shqipe I, prill 2013
  Lista e studentve q kan kaluar provimin: Shkrim kreativ
  Syllabusi per lenden Dialektologji
  Rezultati Gjuh shqipe I, afati janar-shkurt, 2014
  Rezulatati n lndn Qyetetrim shqiptar Afati janar-shkurt 2014
  Rezultati n Dialektologji (Gjeneratat e mparshme) Afati janar-shkurt 2014
  Syllabusi-Etnolinguistikv
  Syllabusi-Teori prkthimi
  REZULTATI N TESTIN SEMESTRAL N LNDN TEORI E PRKTHIMIT
  REZULTATI N TESTIN SEMESTRAL N LNDN ETNOLINGUISTIK
  REZULTATET E PROVIMIT GJUH SHQIPE I PR AFATIN PRILL 2014
  Rezultati n lndn Dialektologji, Prill 2014
  Rezultati n provimin: Metodologji e msimdhnies, janar-shkurt, 2015
  Rezultati n lndn Dialektologji, Afati janar-shkurt 2015
Home

 

 Njoftim 

Njoftohen studentët e degëve: Gjuhë gjermane, Gjuhë frënge dhe Orientalistikë se rezultati në Gjuhë shqipe II do të publikohet ditën e martë.

Të njëjtën ditë, duke filluar nga ora 10.00, do të shënohen notat dhe do të mbahen edhe konsultimet 

 
   
Advertisement  
   
Today, there have been 6 visitors (7 hits) on this page!
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=